Event

SET YOUR GOALS HIGH, AND DON'T STOP TILL YOU GET THERE.

Events


På denne side finder du de arrangementer Elite Sport Danmark enten er agent for, eller selv arrangerer. Skulle du mangle et arrangement for klubbens sponsorer, hjælper vi også gerne med at arrangerer dette. Kontakt Bjarne Jakobsen på bj@elite-sport-danmark.dk.

Stævner


Elite Sport Danmark er agent for Cell Cup (August), Elite Sport Cup (Påske) og for Summer Handball Cup (Juli) i Ungarn, og for Paris World Games. 


For mere information omkring stævnerne, kan man trykke på billederne.


Hvis I er interesseret i at høre mere om dette, kan I kontakte Bjarne på bj@elite-sport-danmark.dk. Så vil han sørge for at I får det bedst mulige tilbud.

Champions League arrangement


I samarbejde med Holstebro Rejsecenter arrangerer vi rejser til champions league kampe for deltagende hold, såvel som tilskuere.


For at få tilbud på specifikke kampe, kontakt Bjarne  på bj@elite-sport-danmark.dk

Best Training Camp


Elite Sport Danmark samarbejder med BTC for at kunne tilbyde træningslejre til professionelle og amatør sportshold. Skulle din ligaklub, efterskole eller sportshold have lyst til at starte sæsonen op eller finpudse formen i midten af sæsonen i fantastiske omgivelser? Kontakt Bjarne på bj@elite-sport-danmark.dk for at få tilsendt et tilbud som passer jer.

Om Elite Sport Danmark .


Firmaet er startet i 2012 af Bjarne Jakobsen og hed dengang Scandinavien-Sport-and Event. Bjarne er tidligere agent i Bestwaymanagement, hvorfra han har meget erfaring og et stort netværk både i håndbold og fodbold. Derudover har han selv dyrket disse som træner og aktiv spiller.


Elite Sport Danmark er blot en af tre afdelinger. De andre hedder  Elite sport Norge & Elite Sport Ungarn. Derudover har vi samarbejdspartnere i Europa .


Vores værdier er, at vi holder hvad vi lover og  altid stræber efter at giver den bedste rådgivning.


3 ord som vi lever op til :

Ærlighed -Troværdighed -Tryghed.

Kontakt os


Elite Sport Danmark IVS

Hattingvej 7

DK 8700  Horsens


T. 0045-20482701

E.  bj@elite-sport-danmark.dk

W. www.elite-sport-danmark.dk

Copyright @ All rights reserved