Team

SET YOUR GOALS HIGH, AND DON'T STOP TILL YOU GET THERE.

Vores hold

Bjarne Jakobsen

Ceo/Agent/Coach/Owner

Jakob Vennegaard

Agent

John Speedy Larsen

Agent

Håndbold.

Hvad kan vi hjælpe med

Som individuel spiller


Det kan være svært som spiller at have overblik over ens fremtid .

Hvilken vej skal man gå? hvad er næste skridt for mig ?.


Hos Elite Sport Danmark har vi stor erfaring omkring disse udfordringer. Vistår derfor klar men en god og sikker rådgivning og sikker rådgivning og coaching omkring din fremtid, din forsikring af dig som eliteudøver,videruddannelse ved siden af sporten, samt hjælp til fysiske programmer.


Holdet og oplevelsen


Hos Elite Sport Danmark rådgiver vi ikke kun den enkelte spiller, men står også klar til at hjælpe holdet ,klubben eller med den gode event ide.


Igennem god erfaring og og et stærkt netværk, kan vi skabe netop den  optimale træningslejr for jeres hold eller klub.


Derudover har vi stor erfaring inden for events omkring løbe og gode fysiske oplevelser.

Vi gør din dag mere enkel.

Vi gør din dag mere enkel!


Hos Elite Sport Danmark er det vigtig for os, at du som udøver har fuldt fokus på det det hele handler om: din håndbold.


Derfor hjælper vi dig som udøver i håndbolden med forsikringsvejledning, uddannelse eller job ved siden af håndbolden,du har mulighed for coaching og mental støtte, skattetekniske spørgsmål, samt opsparing til når håndbolden ikke længere er 1 priotet.

      Du er vigtig for osVi har mange års erfaring, både som trænere og spiller. Vi ved hvad der kræves både som spiller, men også som klub- hvordan man i fælleskab kommer frem til et resultat på det sportslige - som er i hæjsædet uanset im det er i Danmark eller internationalt.


Det handler om den rigtige start. Dette gør sig gældende på alle niveauer, om du er et ungt talent eller en erfaren spiller. For os er det vigtigt ikke kun at fin en ny klub til dig , men også sikre det rette træningsmiljø for dig, mulighed for at kombinere sport og uddannelse eller en civilkarriere til et liv efter håndbolden.


Vi er i håndbolden til daglig , så vi ved hvad der rør sig .

Om Elite Sport Danmark .


Firmaet er startet i 2012 af Bjarne Jakobsen og hed dengang Scandinavien-Sport-and Event. Bjarne er tidligere agent i Bestwaymanagement, hvorfra han har meget erfaring og et stort netværk både i håndbold og fodbold. Derudover har han selv dyrket disse som træner og aktiv spiller.


Elite Sport Danmark er blot en af tre afdelinger. De andre hedder  Elite sport Norge & Elite Sport Ungarn. Derudover har vi samarbejdspartnere i Europa .


Vores værdier er, at vi holder hvad vi lover og  altid stræber efter at giver den bedste rådgivning.


3 ord som vi lever op til :

Ærlighed -Troværdighed -Tryghed.

Kontakt os


Elite Sport Danmark IVS

Hattingvej 7

DK 8700  Horsens


T. 0045-20482701

E.  bj@elite-sport-danmark.dk

W. www.elite-sport-danmark.dk

 
 

Copyright @ All rights reserved