Nyheder

SønderjyskE henter stærk bagspiller

1. februar 2021

SønderjyskE Damehåndbold bliver med øjeblikkelig virkning forstærket af Lene Østergaard Nielsen, der kommer til Aabenraa efter et kortvarigt ophold i Randers HK.

Den 22-årige venstre back, der spillede sine første seniorår i Team Esbjerg, skifter med øjeblikkelig virkning til SønderjyskE, hvor hun har fået en kontrakt på to et halvt år – frem til sommeren 2023.

Sportschef og cheftræner i SønderjyskE Damehåndbold, Peter Nielsen, glæder sig over forstærkningen, der kommer på et godt tidspunkt, idet Cecilie Løvdal skal opereres og forventes ude de næste tre-fire måneder.

- Vi har længe haft et godt øje til hende, og vi ville gerne have tilknyttet hende allerede i sommer, så glæden er bare ekstra stor, når hun nu endelig er klar til at trække den lyseblå trøje over hovedet. Det er en spiller, vi kan tilknytte inden for budgetrammen for indeværende sæson, så det er en forstærkning, som både er økonomisk og sportslig ansvarlig.

- Hun er en intelligent tovejs-spiller, som vil kunne styrke vores spil i begge ender af banen. Jeg er helt sikker på, at hun straks vil falde ind på holdet, da hun passer godt ind i en gruppe.

- Hun kommer med erfaring fra rigtig gode miljøer i Team Esbjerg og Randers HK, og hos os skal hun være med til at udvikle vores miljø yderligere. Jeg glæder mig til at få hende i gang og så ellers få trænet rigtig godt op mod vores kamp på søndag mod Bjerringbro, siger Peter Nielsen.

Lene Østergaard Nielsen glæder sig til at komme i gang i SønderjyskE og Aabenraa.

- Jeg har valgt SønderjyskE, fordi jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og det miljø, som der tilbydes, hvor træningsiver vægtes højt. Det virker som et rigtig lovende projekt, som jeg gerne vil være en del af, og jeg tror, det bliver et godt match, hvor jeg kan udvikle mig yderligere som håndboldspiller, siger Lene Østergaard Nielsen. Se mindre

Kontakt os

Elite Sport Danmark APS
Hattingvej 7
DK 8700  Horsens
T. 0045-20482701

bj@elite-sport-danmark.dk
www.elite-sport-danmark.dk

Følg os
TIlmeld dig vores nyhedsbrev
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram