For Spillere

Ny klub 
med mennesket i fokus

Det kan være svært som spiller at have overblikket over hvilken klub, der er bedst at vælge, og hvilken vej man karrieremæssigt skal gå. Skal du satse på en klub, hvor du er første valg til startopstillingen, eller vil du udvikle dig mest ved i en periode ikke at være første valg?

Hos Elite Sport Danmark har vi mennesket i fokus, og vi sætter en stor ære i et nært kendskab til de spillere, vi er agenter for. Kun ved et grundigt kendskab til spillerens personlighed, erfaring, kompetencer og ønsker kan vi matche den helt rigtige klub til spilleren. For os er det vigtigt ikke kun at finde en ny klub til dig men også at sikre det rette træningsmiljø og skabe muligheden for at kombinere sport og uddannelse eller en civilkarriere til et liv efter håndbolden.

Derfor har vi også lavet en pakke, der rækker langt ud over blot at finde en ny klub.

Hos Elite Sport Danmark får du rådgivning om klubvalg samt sikker rådgivning og coaching, der rækker ud over din sportslige karriere. Vi hjælper med forsikring af dig som eliteudøver – en skade kan gøre karrieren kort. Vi kan også hjælpe med rådgivning og guidning af videreuddannelse ved siden af sporten. Og vi kan hjælpe dig løbende med udvikling af fysiske programmer. Endelig kan du få hjælp til skattetekniske spørgsmål, samt spørgsmål til opsparing ikke længere er første prioritet.

Vi satser på et langvarigt samarbejde med dig som spiller, og slipper dig derfor ikke, når kontrakten med en ny klub er underskrevet. Vi vil have løbende opfølgende samtaler omkring din trivsel og udvikling.

Skal vi hjælpe dig videre?
"Elite sport tillåter mig fokusera på det sportsliga, medan dem tar hand om allt det andra. Dem finns alltid nära till hand och hjälper mig när jag har behov för det. Vad det än må vara. Där jag får känslan av att dem lägger stort fokus på helheten, att man ska trivas och må bra samtidigt som man utövar sin idrott. Dem bryr sig om en helt enkelt, både som handbollsspelare och människa.”
Jenny Carlsson

Kontakt os

Elite Sport Danmark ApS

P.Schmidtsvej 1 

DK 8700  Horsens
T. 0045-20482701

bj@elite-sport-danmark.dk
www.elite-sport-danmark.dk

TIlmeld dig vores nyhedsbrev
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram