• Agent for spillere, klubber og trænere

  • Sponsor kontakt, forhandling med mere...

  • Meget mere end en 
    spilleragent

Agent for spillere, klubber og trænere

Vi hjælper spillere, trænere og klubber med opfyldelse af sportslige ambitioner

Vi rådgiver danske og udenlandske elite-spillere, når næste klub skal findes og kontrakten forhandles. Vi har kontakterne til de fleste klubber i Norden samt i en række europæiske lande.

Vi hjælpere trænere med at finde den helt rigtige klub og vi hjælper klubber med at finde det helt rigtige match af nye spillere eller træner til truppen.

Vi gør din dag  enkel!

Vi har mennesket i fokus. Hos Elite Sport Danmark er det vigtig for os, at du som udøver har fuld fokus på det, det hele handler om: din håndbold.

Derfor hjælper vi dig som udøver i håndbolden med forsikringsvejledning, uddannelse eller job ved siden af håndbolden. Du har mulighed for coaching og mental støtte, skattetekniske spørgsmål samt opsparing til, når håndbolden ikke længere er første prioritet.

Det handler om den rigtige start. Dette gør sig gældende på alle niveauer, om du er et ungt talent eller en erfaren spiller. For os er det vigtigt ikke kun at finde en ny klub til dig , men også sikre det rette træningsmiljø for dig, mulighed for at kombinere sport og uddannelse eller en civilkarriere til et liv efter håndbolden.

Skal vi hjælpe dig videre?
Kontakt os

Elite Sport Danmark ApS

P.Schmidtsvej 1 

DK 8700  Horsens
T. 0045-20482701

bj@elite-sport-danmark.dk
www.elite-sport-danmark.dk

TIlmeld dig vores nyhedsbrev
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram