For Klubber

Stort udbud af tilbud til klubber

Elite Sport Danmark har et stort udbud af tilbud til klubber - Træningslejre, Turneringer, Rejser til Champ League i Ungarn m.v.

Stævner

Elite Sport Danmark er agent for Cell Cup (August), Elite Sport Cup (Påske) og for Summer Handball Cup (Juli) i Ungarn, og for Paris World Games.

For mere information omkring stævnerne, kan man trykke på billederne.

Hvis I er interesseret i at høre mere om dette, kan I kontakte Bjarne på bj@elite-sport-danmark.dk. Så vil han sørge for, at I får det bedst mulige tilbud.

Best Training Camp – professionelle træningslejre

Elite Sport Danmark samarbejder med Best Training Camp i Ungarn og kan herigennem tilbyde træningslejre til professionelle og amatør sportshold. Skulle din ligaklub, efterskole eller sportshold have lyst til at starte sæsonen op eller finpudse formen i midten af sæsonen i fantastiske omgivelser? Kontakt Bjarne på bj@elite-sport-danmark.dk for at få tilsendt et tilbud som passer jer.

Læs mere om professionelle træningslejre (PDF)

Champions League arrangement

I samarbejde med Holstebro Rejsecenter arrangerer vi rejser til champions league kampe for deltagende hold, såvel som tilskuere.

For at få tilbud på specifikke kampe, kontakt Bjarne  på bj@elite-sport-danmark.dk

Klik her hvis i vil med
Kontakt os

Elite Sport global ApS

P.Schmidtsvej 1 

DK 8700  Horsens
T. 0045-20482701

bjarne.jakobsen@elite-sport-global.dk
www.elite-sport-global.dk

TIlmeld dig vores nyhedsbrev
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram